Auto nodig voor een korte periode?

0
760

Auto nodig voor een korte periode?

Wil jij een auto leasen, met een flexibele opzegtermijn? Overweeg dan shortlease. Shortlease maakt het mogelijk om een auto te leasen voor een korte periode. Denk hierbij aan periodes niet langer dan een paar maanden, sterker nog je kan je leasecontract al opzeggen na een maand.   

Shortlease is altijd op basis van een full operational leasecontract. Dit houdt in dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over de onderhoudskosten, de leasemaatschappij blijft dan ook wel de baas over de auto. Vaak is het ook zo dat bij shortlease er over het algemeen vaak vrij jonge auto’s worden aangeboden. Dit kan komen vanwege het feit dat de auto’s niet veel of weinig worden gebruikt.

De voordelen

Shortlease kan zeer handig zijn voor:

  1. Het testen van nieuwe auto’s.

Hierbij heeft u de mogelijkheid om er achter te komen welke auto het best bij u past.

       2. Korte klussen

Als u bijvoorbeeld een korte klus heeft, waarvoor u een auto nodig hebt, is shortlease erg handig.

       3. Onzekere situaties

Als u niet zeker weet hoelang u de auto nou eigenlijk nodig hebt.

       4. Beginnende ondernemers

Voor als u een starter bent met veel kosten.

       5. Flexibiliteit

U heeft de mogelijkheid om het contract op te zeggen wanneer u maar wilt na een maand.

Verder zit je natuurlijk ook niet vast aan lange contracten van bijvoorbeeld 24 maanden. Ook komt de auto niet op de zakelijke balans, doordat het een operational lease is. Shortlease komt verder goed van pas, als jij bijvoorbeeld niet weet voor hoelang jij de auto nodig zal hebben, of bijvoorbeeld als je de auto alleen seizoensgebonden nodig hebt. Met al deze voordelen vermijd je verder ook om groot financieel risico te lopen, door het flexibele contract.

Ik wil Short leasen

Als u genoeg bent geïnformeerd, kunt u gelijk gaan leasen. U kunt gaan voor shortlease zakelijk, als u de auto zakelijk wilt gaan gebruiken. De tarieven zijn dan exclusief btw, verder zijn de zakelijke auto’s 2000 km vrij per maand. Na het aanvragen van de offerte kan de auto binnen 24 uur al voor u deur staan. Als u de auto ophaalt in het wagen park in Zwolle, is dit geheel kosteloos. Het tarief voor het afleveren van de auto op locatie is 65 euro.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid een particulier short lease contract aan te gaan. Hierbij zijn al de prijzen dan wel inclusief btw.