Bizarre informatie

0
705

De dag begon al vroeg. Ik hoorde mijn wekker afgaan. Het leek alsof mijn wekker vandaag vijf keer zo hard klonk als normaal. Misschien kwam het wel omdat ik met mijn telefoon in slaap gevallen ben. Ik zet mijn wekker uit en stap uit mijn bed. Ik rek mezelf volledig uit en stap onder de douche. Na de douche maakte ik me klaar en zetten direct een kop koffie. Daarnaast zetten ik de tuindeur open omdat het erg lekker weer was vandaag. Zo kon ik in de tuin genieten van een lekker kopje koffie en de eerste zonnestralen van de dag. Na al het relaxen vergat ik de tijd en moest ik haasten naar werk.

Even lekker kletsen

Eenmaal op werk ging ik achter mijn laptop zitten en plugde mijn telefoon in de lader. Nadat ik twee seconde zat kwam er al een collegaatje binnen om te vertellen hoe haar werk was. Ze had een lekker kopje thee meegenomen en begon met vertellen. Ze vertelde over een paragnostenchat en een medium chat. Dit is dus blijkbaar een nieuwe manier om in contact te komen met mediums. Je chat dan met zo een persoon in plaats van bellen of fysiek contact. Ze had kort uitgelegd wat het was en daarna gingen we beide aan het werk.

Toch geïnteresseerd

Na de hele dag te hebben gewerkt ging ik weer lekker naar huis. Thuis aangekomen was ik wel benieuwd naar deze medium chat. Ik was er nogal sceptisch over. Maar aangezien mijn leven er niet echt super fel uit ziet dacht ik dat het geen kwaad kon. Zo kon je tijdens zo een chat bepaalde vragen stellen die meer inzicht geven in carrière en geld, relatie en liefde, zelfontwikkelingsvragen en kind gerelateerde vragen. Mijn carrière dat ging super goed dus daar hoefde ik geen vragen over te stellen. Maar dingen vragen over de liefde klonk wel interessant, aangezien de liefde bij mij ver te zoeken is.

Vertel me meer

Ook zijn er verschillende specialisten, zo heb je tarotisten, paragnosten, waarzeggers, helderzienden, numerologen. Na wat doorlezen zag ik pas wat interessants. Dit was contact met overledenen. Ik ben zelf mijn moeder verloren op een jonge leeftijd, als ik nu contact met haar zou kunnen leggen alleen om te vragen of ze trots op me is of de vraag stellen of ze mist. Dat zou ik top vinden een kort contact om te weten of ze er een soort van nog is. Daarom begon ik verder te lezen op de site over de kosten en welke mediums er allemaal waren.