Gemakkelijk en voordelig printen op je thuiswerkdag

0
443

Door de corona maatregelen werken we allemaal veel thuis. Wanneer het niet nodig is om naar het kantoor te komen, is het aan te raden om de werkzaamheden vanuit huis uit te voeren. Thuis kan er gemakkelijk gewerkt worden achter de laptop en eventueel een tweede scherm, kun je prima bellen vanaf huis en zien we dat het voor vele werknemers goed te doen is. Het was even schakelen om een juiste werkplek te creëren, maar is dit voor de meeste werknemers geen probleem geweest en kunnen zij nu prima aan het werk. Verschillende benodigdheden voor het uitvoeren van de werkzaamheden worden verschaft door de werkgever, waardoor je thuis van alle gemakken bent voorzien. Zo geldt dit ook voor een printer, wanneer het bijvoorbeeld van belang is dat je verslagen of andere zaken uitgeprint op papier hebt staan. In dit blog vertellen we je meer over hoe je nu voordelig en gemakkelijk kunt printen, met het gebruik van de juiste cartridges voor de voordeligste prijs. 

De voordeligste cartridges voor jouw printer

Het doen van inkopen is voor ieder bedrijf anders. Waar het ene bedrijf massaal de inkopen doet op het gebied va kantoorspullen, geeft een ander bedrijf juist een budget aan iedere werknemer waar zij zelf hun aankopen van kunnen doen. In het laatste geval, is het aan te raden om te kiezen voor de goedkopere opties. Je zult hierdoor meer budget overhouden, waardoor je ook andere benodigdheden aan kunt schaffen voor je thuiswerkplek.

Vele mensen denken dat zij met inktcartridges alleen de cartridges aan kunnen schaffen van het merk van hun rinter. EPSON raadt bijvoorbeeld aan om gebruik te maken van de cartridges van EPSON, terwijl dit niet altijd nodig is. Tegenwoordig zijn er vele huismerk cartridges te verkrijgen in exact dezelfde maat als de cartridges van het merk van de printer. De huismerk cartridges beschikken over de juiste kwaliteit en zijn deze zowel in zwart/wit als in kleur te verkrijgen, waardoor je gemakkelijk en voordelig kunt printen!

Cartridges voor je HP printer

Voor bijna ieder merk zijn er cartridges te verkrijgen van huismerk kwaliteit, zo ook de cartridges voor een HP printer. Wellicht zul je denken dat de cartridges van een huismerk minder goed zijn, maar het tegendeel is waar. De huismerk cartridges zijn net zo kwalitatief als de cartridges van de A-merk cartridges en hebben sommige huismerk cartridges zelfs meer inhoud dan een cartridge van HP of een ander A-merk. Een bekend type cartridge voor een printer van HP, is de HP 301 cartridge. Je zou ervoor kunnen kiezen om dit type cartridge van HP zelf aan te schaffen, maar ben je veel voordeliger uit wanneer je hier kiest voor een huismerk cartridge. Deze beschikt over meer inhoud, is net zo kwalitatief, waardoor je veel gemakkelijker en voordeliger kunt printen. Je houdt zelf meer budget over of is de werkgever goedkoper uit, waardoor er meer geld overblijft voor de aanschaf van andere kantoor artikelen!