Vakanties die je moet hebben gemaakt

0
451

In je leven moet je een aantal dingen doen. Misschien heb je voor jezelf hier wel zo’n lijstje van opgesteld, een bucketlist. Sommige dingen zijn persoonlijk, sommige dingen zijn universeel. Zo is het misschien logisch dat niet iedereen wil skydiven (wij hebben hoogtevrees), maar de allerleukste vakantie beleven? Dat moet toch iedereen hebben meegemaakt. Dat vinden wij wel in ieder geval, wij vinden dat iedereen dit verdient. Daarom stellen we in deze blog een lijstje op met de vakanties die je moet hebben gemaakt met je gezin. Lees vooral verder als je benieuwd bent geworden!

Camping Côte d’Azur

Een camping in Zuid-Frankrijk, dan gun je iedereen toch wel? Wij kunnen het ons nog wel herinneren. Met het autootje urenlang tuffen richting de kust van de Côte d’Azur. Onderweg bij een wegrestaurant stoppen voor wat lekkers, de spanning voelen voordat je vertrekt, bijna aankomen op de bestemming en gave jachten zien liggen in de haven, de geweldige natuur; breek ons de bek niet open. Een camping cote d azur is iets wat je gedaan moet hebben in je leven, al helemaal als je kinderen hebt. Het is een hele ervaring. Je hebt de helderblauwe zee met witte stranden die in de zomer wel 28ºC is, mooie natuur in de omgeving waar je ‘s ochtends vroeg je bed voor uitstapt om een mooie wandeling te maken en natuurlijk enorm veel leuke steden in de buurt. Nice, Saint-Tropez en ga zo maar door. Ook is er vaak van alles te doen op een camping in de Côte d’Azur. Het is eerder regel dan uitzondering dat je kind de hele dag weg is omdat er zoveel leuks is!

Rondreis Azië

Als je kind wat ouder is, is een rondreis door Azië wel erg vet om een keer te hebben meegemaakt. Of dit nu door Vietnam, door Indonesië of door Japan is, of allemaal; het is de moeite waard. Dit is echter wel een reis die je niet zomaar maakt. Je hebt enige voorbereiding nodig, maar dat werpt dan uiteindelijk wel zijn vruchten af. Je ziet zoveel mooie dingen. De natuur, de cultuur, het eten, de indrukwekkende tempels, de gastvrije lokale bewoners en zo kun je nog wel even doorgaan. Spaar hier wel even flink voor. Vergeleken met een vakantie op een camping in de Côte d’Azur ben je hier een godsvermogen voor kwijt. Toch is het een hele ervaring die je, als je die mogelijkheid hebt, zeker moet meemaken.