Beton ciré voor in uw huis

0
1130

Ben je op zoek naar een prachtige vloer voor in je nieuwe woning? Dan is de vloer van beton ciré wellicht een uitstekende keuze voor jou. Dit type vloer is tegenwoordig onwijs populair.  Vloeren met betonlook worden namelijk al eeuwenlang gebruikt. Wat is beton cire precies? Beton ciré is beton dat glad gewreven is. Als je op zoek bent naar een mooie en strakke vloer zonder naden, dan is dit type vloer een uitstekende keuze. Overweeg je om deze vloer in je woning te laten plaatsen? Dan is het verstandig om verder te lezen. Hier lees je namelijk alles over dit type vloer.

Hoe zit het met de kosten?

Voor veel mensen zijn de kosten toch wel erg belangrijk wanneer zij op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Ben jij benieuwd naar hoe het met de kosten zit? Dan is het goed om te weten dat de beton cire vloer nogal varieert. Het is afhankelijk van het oppervlakte dat je hebt, wat voor ondergrond er aanwezig is etc. Daarom is het belangrijk dat je je goed inleest en eventueel advies vraagt bij het opvragen van een offerte. Specialisten kunnen  het beste een inschatting maken van wat het uiteindelijk gaat kosten. Ook verschilt het nog of je zelf de vloer gaat aanleggen of dat je dit laat doen. Dit kan allemaal mee berekend worden en zo kom je op een totale prijs voor je vloer uit. 

Waarom is een vloer van beton ciré aan te raden?

De vloer van beton ciré is om te beginnen aan te raden vanwege de strakke uitstraling van dit type vloer. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om voor dit type vloer te kiezen. Om te beginnen is de vloer naadloos. Het voordeel daarvan is dat de vloer vele malen hygiënischer is dan bijvoorbeeld een tapijt of een tegelvloer. Er gaan zich op deze manier namelijk geen bacteriën in de naden van de vloer nestelen. Logisch, want de vloer heeft geen naden. De vloer is ook zeer eenvoudig schoon te maken. Onder meer vanwege het feit dat de vloer een glad oppervlak heeft.

Is dit type vloer iets voor jou?

Als je op zoek bent naar een vloer met een prachtige uitstraling die ook eenvoudig schoon te maken is, dan is dit type vloer een aanrader. Uiteraard is het geheel aan jou of je uiteindelijk voor een vloer van beton ciré kiest of niet. Er zijn in ieder geval erg veel mensen zeer tevreden met dit type vloer.