Cadeaupakketten, juist nu!

0
663

Juist nu we zo veel thuis werken heb je veel tijd om na te denken over van alles en nog wat. Met zo veel tijd over zijn veel mensen bezig met aanpassingen aan hun huis, hele verbouwingen vinden plaats onder leiding van de doe het zelf vaders, anderen hebben nieuwe hobby’s opgepikt zoals taarten bakken, en weer anderen zijn enorm aan het sporten geslagen.

Bij Peelnetwerk denken we graag na over wat voor gadgets en andere oplossingen we kunnen inzetten voor alledaagse dingen. En één ding waar we tijdens deze work from home fase van ons leven tegenaan liepen, zijn de vele cadeaupakketten voor de medewerkers die we voorbij hebben zien komen op LinkedIn.

Cadeaupakketten voor medewerkers

Veel bedrijven hebben inmiddels een ‘overlevingspakket’ naar hun medewerkers gestuurd om hen een hart onder de riem te steken, en toch ook te bedanken voor het aanpassen aan de nieuwe situatie van thuiswerken en toch ook een stukje onzekerheid. Vele varianten hebben de ronde gedaan: we hebben tulpen in een doos gezien die door de brievenbus past, enorme bossen die direct van de teler komen, pakketten met snacks en enkele alcoholische versnaperingen, en hele dozen met wijn.

Het laat wel zien dat het cadeaupakket inmiddels echt een norm is geworden, en ook voor de toekomst kunnen we daar alvast over na gaan denken. Met de verschillende gelegenheden die zich door een jaar aandoen is een cadeaupakket natuurlijk een uitstekende optie om aan je medewerkers te geven als bedankje of aardigheid.

Origineel kerstcadeau personeel

Ook met feestdagen zoals bijvoorbeeld kerst en Sinterklaas zijn dit soort cadeaupakketten goed in te zetten. Leuke goedkope kerstpakketten vinden kan misschien een uitdaging zijn, maar volg onze link voor een goede optie van Tezet. Hier vind je een grote variëteit aan opties voor je kerstpakketten. Zo zijn er pakketten die precies door de brievenbus past, wat enorm goed uit zou komen als men nog steeds niet naar kantoor kan komen. Wil je echt groots uitpakken voor je medewerkers dan zijn er luxe geschenken zoals mooie pennen, snijplanken, of een set met onder andere een mooie kurkentrekker.

Ook voor de volledige pakketten onder een bepaald bedrag kan je hier terug vinden. Zeker wanneer je een grote groep mensen wilt bedanken dan zijn deze opties zeer toepasselijk. We raden dan ook aan om, lekker ruim op tijd, hier alvast over na te denken en wanneer de feestdagen voor de deur staan, je een aantal leuke ideeën hebt om je medewerkers te bedanken dit jaar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.