Een gepersonaliseerde waterfles vind je hier!

0
484

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerde waterfles? Dan kun hier meer informatie vinden over een gepersonaliseerde waterfles. Er zijn veel leuke feitjes aan een gepersonaliseerde waterfles. Zo is het herkenbaar dat de waterfles van jou is. Hierdoor is het terugvinden van jouw waterfles gemakkelijk. Als jij de waterfles wilt personaliseren, dan is het handig om te kijken naar het ontwerp. Je wilt natuurlijk een prachtig ontwerp laten drukken op de waterfles. 

Kies de maat 

Als je een waterfles wilt personaliseren, dan is het belangrijk om te beginnen met het kiezen van de maat. Je hebt keuze uit 500 ML, 750 ML en uit een 1L-waterfles. Ben jij een kleine drinker? Dan heb je vaak al genoeg aan een 500 ML fles. Daarnaast is de 500 ML fles ook erg interessant voor fietsers en wandelaars. Dit komt omdat de fles niet te groot is. Hierdoor is de waterfles praktisch mee te nemen voor fietsers en wandelaars. 

Bepaal je kleur

Om de fles in je eigen stijl te krijgen is het belangrijk om de kleur te kiezen. Het kiezen van de kleur zorgt ervoor dat de waterfles persoonlijk bij jou past. Je kunt kiezen tussen verschillende stijlen. Zo kun je kijken voor Gradient, Mono, Match, Rainbow of wild. Naast deze stijlen, zijn er nog een aantal stijlen waaruit jij kunt kiezen. 

Kies je accessoires 

Zodra je de kleur en de maat hebt bepaald, kun je kijken naar de accessoires. Er zijn een aantal accessoires die jij aan je waterfles kan toevoegen. Hierbij kan jij bijvoorbeeld denken aan een karabijnhaak. Door het aanschaffen van een karabijnhaak heb je de mogelijkheid om de waterfles te bevestigen aan bijvoorbeeld je broek. Naast de Karabijnhaak heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een sportdop. Voor veel sporters zijn dit fijne doppen om te gebruiken tijdens het sporten. Je hebt de mogelijkheid om je dop ook een speciale kleur te geven. Hierdoor wordt het ontwerp volledig op elkaar afgestemd.

Graveren maar!

Zodra je de bovenstaande stappen hebt genomen, kun je kijken voor het graveren van de waterfles. Een gepersonaliseerde waterfles is zeker een aanrader omdat je de waterfles echt persoonlijk maakt. Laat je naam graveren zodat de fles volledig persoonlijk wordt. Maar waar haal ik nou een gepersonaliseerde waterfles? Een gepersonaliseerde waterfles haal je gemakkelijk bij Flaske. Hier vindt je de leukste modellen en heb je zelf ook de mogelijkheid om een leuk model te ontwerpen.