Floris van Bommel: schoenen van hoge kwaliteit

0
966
Floris van Bommel

Wij mannen zijn meestal niet dol op shoppen. Dat laten we wel aan onze vriendinnen over. Als we geluk hebben dan nemen ze ook nog iets mee dat voor ons passend is en dat scheelt weer een tripje naar het gehate winkelcentrum. Toch zijn er bepaalde items die ik wel echt zelf koop. Schoenen horen daar zeker bij. Hoe goed bedoelt ook, dat kan ik niet aan mijn vriendin overlaten. Ze komt dan steevast terug met dat wat zij mooi vindt en dat is meestal wat anders dan wat ik leuk vind. Bovendien moeten schoenen niet alleen goed staan, maar ook lekker zitten. Ik wil geen pijn lijden voor mode, comfort is het belangrijkste. Qua schoenen heb ik een uitgesproken smaak. Ik ga meestal voor het merk Floris van Bommel. Ze hebben altijd wel wat passend voor de gelegenheid, maar veel belangrijker is dat het merk gewoon lekker zit. Ik kan er uren op lopen en ik draag Floris van Bommel dus met plezier. Het merk heeft al een hele lange geschiedenis dus ze weten ook wel wat ze doen.

Floris van Bommel uit 1724

Het merk werd opgericht in 1724. Kun je het je voorstellen? Toen richtten de broers Adrianus en Christianus van Bommel het bedrijf op. Inmiddels zijn we vele generaties verder, maar het bedrijf is in de familie gebleven en in 2002 trad de negende generatie aan: Floris, Pepijn en Reinier van Bommel namen het stokje toen over. Ik stel me zo voor dat je als familie erg trots bent op zo’n lange geschiedenis. Hoe dan ook kan Floris van Bommel alleen maar zo lang blijven bestaan als ze kwaliteit leveren. En dat is dus precies wat ze doen. In 1982 ontvingen ze voor die kwaliteit zelfs een hoge Italiaanse onderscheiding want het merk gaat de grenzen over.

Voor alle gelegenheden

Voor mij als man die niet zo van shoppen houdt, is het vooral heel handig dat ik bij Floris van Bommel terecht kan voor schoenen voor alle gelegenheden. Daarvoor hoef ik dus niet uren online te shoppen. Dat vindt mijn vriendin heerlijk om te doen, maar ik niet. Het merk heeft heerlijke sneakers, maar ook formele schoenen die passen bij officiële gelegenheden. Ze gaan met de tijd mee en kleuren en prints zijn modern en vlot. Ik slaag eigenlijk altijd en als ik geluk heb zelfs binnen een paar minuten. En met die hoge kwaliteit schoenen kan ik dan weer heel lang vooruit!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.