Je horeca zaak klaar voor de zomer met prachtige horecavloeren

0
1168
visgraat vloer

De zomer van 2018 was voor vrijwel iedere horeca ondernemer een zomer met een gouden randje met zo ontzettend veel zonovergoten dagen. Van mei tot en met september hebben we vrijwel onafgebroken kunnen genieten van prachtig “terrasjes weer”. Het voorjaar van 2019 is helaas een stuk minder warm en zonnig verlopen, maar aan het einde van deze maand begint de meteorologische zomer. Hopelijk barst dan ook het schitterende weer los en zit je terras weer continu vol. Voordat het zo ver is kan je je zaak helemaal summer proof maken met nieuwe horecavloeren.

Een frisse en schone uitstraling

Nieuwe horecavloeren zijn misschien even een investering, maar je zal hier absoluut geen spijt van krijgen. Met een nieuwe vloer in je zaak ziet je onderneming er direct weer helemaal nieuw, fris en schoon uit. Dit is ook een mooie gelegenheid om je horeca onderneming een andere uitstraling te geven. Horecavloeren vormen voor iedere stijl een perfecte basis, dus je kan je bar, restaurant of strandtent zo vlak voor de zomer nog net helemaal restylen. Naast dat je zaak weer een frisse uitstraling hebt ben je er met horecavloeren zeker van dat je hebt gekozen voor een vloer die super duurzaam is.

Ontzettend lang plezier van horecavloeren

Het is geen geheim dat de vloeren die in horeca ondernemingen liggen het zwaar te voorduren hebben. Horecavloeren dragen dagelijks vele voeten, tafels en stoelen. Er wordt volop gelopen en geschoven met tafels en stoelen. Als je de eigenaar bent van een horecazaak vind je het ongetwijfeld belangrijk dat je zaak er goed uitziet en een versleten vloer past niet in dit beeld. Horecavloeren zijn dan een ontzettend goede keuze, want deze vloeren gaat bijzonder lang mee. Het intensieve gebruik zie je amper tot niet door de super sterke toplaag die de vloer beschermt tegen krassen, slijtplekken en verkleuringen.

Verkrijgbaar voor ieder soort uitstraling

Het leuke van horecavloeren is dat ze voor iedere onderneming een goede basis vormen. De planken zijn in diverse kleuren, structuren en formaten verkrijgbaar, dus je kan deze helemaal naar je onderneming personaliseren. Of je nu kiest voor een lichte houttint of voor een intens diepe kleur, met horecavloeren in je zaak heb je een mooie basis voor de rest van je interieur. Nu de zomer bijna gaat beginnen is dit dus het juiste moment om de vloer te kiezen die helemaal bij jouw onderneming past.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.