Jupiler, een lekker en bekend biermerk

0
403

Jupiler bestaat al behoorlijk lang, en inmiddels is dit biermerk uitgegroeid tot een van de bekendste biermerken in Nederland en België. De naam Jupiler is afgeleid van de naam van het dorp Jupille, dat gevestigd is in de provincie Luik. Je hebt dit biertje ongetwijfeld weleens geproefd, en zo niet dan is het zeker de moeite waard om dat eens te doen als je van bier houdt. Een Jupiler biertje is lichtgeel van kleur en tijdens het proeven van dit biertje zul je moutige en hoppige aroma’s tegenkomen. Jupiler is te bestellen in allerlei soorten en maateb. Uiteraard is het mogelijk om flesjes te kopen van 25 cl, maar het is ook mogelijk een een vat Jupiler te kopen, van wel 6 liter. Dit is hartstikke handig voor bijvoorbeeld een feestje in de tuin. Grote kans dat iedereen dit biertje wel lekker vindt! Zijn er tijdens dat feestje ook genodigden die geen alcohol drinken?

0,0 bier van Jupiler

Uiteraard heeft dit bekende biermerk ook alcoholvrije biertjes, iets dat tegenwoordig ook niet meer kan ontbreken. Steeds meer mensen drinken namelijk alcoholvrije biertjes en hierdoor kunnen ook de mensen die bijvoorbeeld geen alcohol mogen drinken gezellig mee feesten. Want een feestje is natuurlijk veel gezelliger met een flesje Jupiler in je hand! Een alcoholvrij biertje van dit merk smaakt overigens gewoon naar bier. En wist je dat er ook een leuk Jupiler glas te verkrijgen is? Heerlijk als je na een lange dag werk thuiskomt, om op de bank te ploffen met een biertje van dit merk in een bijpassend glas. Op dit soort momenten smaakt zo’n biertje echt lekkerder dan uit een flesje! Er zijn verschillende glazen te verkrijgen van dit biermerk, zoals bijvoorbeeld een mok of een fluitje. En wil je een Jupiler fan graag een leuk cadeau doen op zijn of haar verjaardag?

Jupiler als cadeau

Er zijn veel leuke cadeau’s verkrijgbaar die bijvoorbeeld bierflesjes van Jupiler bevatten, of leuke glazen. Het is natuurlijk ook leuk om een heel vat cadeau te geven, zodat die gelijk opgedronken kan worden tijdens de verjaardag! Uiteraard is het ook mogelijk om een bierpakket cadeau te geven met verschillende biertjes, waaronder een flesje van dit merk. Of wil je liever een cadeaubon geven, zodat diegene zelf producten uit kan kiezen van dit merk? Veel webshops die dit merk verkopen hebben die optie namelijk, en een cadeaubon is altijd een goed idee!