Kleding voor 2020, onze tips!

0
1521

We zitten inmiddels in de zesde maand van het jaar 2020 alweer. Wat gaat het toch rap! Er gebeurt veel in de wereld. Waar het dit jaar nog begon met Australië wat in brand stond, en Hong Kong waar enorme protesten plaatsvonden, dachten we al gauw dat we het ergste gehad hadden. Inmiddels weten we beter, want ook corona heeft over de wereld gejaagd, waardoor de wereld economie even tegelijkertijd een stukje inzakte. En inmiddels zien we het machtigste land ter wereld, Amerika, instorten met het hoogste werkeloosheidspercentage ooit, en protesten omdat de politie daar weer eens veel te ver is gegaan en een ongewapende zwarte man heeft gedood. Waar gaat 2020 allemaal naar toe…

Gelukkig Nederland

Nou, gelukkig gaat het in Nederland eigenlijk helemaal niet zo slecht. Het is vandaag 1 juni, en dat betekent dat we weer een aantal zaken meer mogen doen dan gisteren! Zo zijn de terrassen van de horeca weer open, en gaan theaters, musea en bioscopen ook deels open. Bovendien gedraagt men zich ook gewoon normaal en respectvol tegenover zijn medemens, dus alles gaat stiekem redelijk normaal door!

Kleding uitbreiden

En aangezien het leven doorgaat, hebben we ook alledaagse dingen zoals kleding kopen wat gewoon doorgaat. En inmiddels hebben we ook weer een goede reden: we willen er goed uitzien als we op het terras zitten. Bovendien hebben veel kledingwinkels nog steeds zeer mooie aanbiedingen op dit moment, wat ook nog eens samenvalt met het vakantiegeld wat recentelijk is gestort. Dus hoog tijd om jezelf eens te verwennen op wat nieuwe kleding!

Keuzestress

Maar waar moet je nu voor kiezen? Je hebt eigenlijk twee keuzes: of je koopt kleding die je nu al direct aan wilt, en dus goed past bij het zomerse weer waar we nu mee te maken krijgen de komende tijd, of je kijkt alvast een stukje verder vooruit en koopt de perfecte winteroutfit die nu vaak ook een stuk goedkoper is!

Ga je nou voor dat eerste dan is onze tip een good old fashioned bermuda. Deze korte broek voor heren is met dit warme weer simpelweg een must, maar tegelijkertijd zie je er wel gewoon erg goed uit! De broek is te combineren met polo’s, t-shirts en hemden, dus alles kan!

Bodywarmer heren

Ga je nou voor de tweede optie, kijk dan eens naar bodywarmers. Als de herfst straks aanbreekt, dan is een bodywarmer een top kledingstuk. Het is namelijk nog wel lekker weer, maar toch een stuk frisser. Dus een hele jas is nog niet nodig. In dat geval biedt de bodywarmer een goede uitkomst.

Sla je slag dus!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.