Rij overal heen met “jouw” auto

0
395

Heb je sinds kort je rijbewijs? Dan staat waarschijnlijk het kopen van een eigen auto redelijk hoog bovenaan je lijst. Met een eigen auto kun je namelijk zelf bepalen hoeveel je hem gebruikt, wanneer je hem gebruikt en wie hem eventueel mag gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld de auto van je ouders of vriendinnen leent, ben je altijd afhankelijk of het de ander uitkomt. Daarnaast is de auto dan ook niet van jou. Je zult je in de auto niet geheel op je gemak voelen en als je de auto in de prak rijdt zal je niet zomaar weer eens in de auto een ritje mogen maken. Met je eigen auto heb je hierover volledige verantwoordelijkheid. Alleen is het niet zo dat je zomaar ineens super veel geld hebt klaarliggen om je auto van te kopen. Toch? Er zijn verschillende mogelijkheden die je kunt gebruiken om toch je eigen auto te krijgen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Lease een nieuwer

Een eerste optie is gebruik te maken van prive auto lease. Met prive auto leasen kun je namelijk zelf een auto aanschaffen naar keuze die van jou is. Ondanks dat je met prive auto leasen niet helemaal zelf je eigen auto hebt, brengt het toch veel voordelen met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld met prive auto leasen dat je bepaalde kosten van de auto niet zelf hoeft te betalen. Denk aan belastingen, reparaties, vervangingen en nog veel meer. Door dus aan auto te leasen zal je geen onverwachtse hoge kosten tijdens beurten etc komen te staan. Met prive auto leasen ben je een vast bedrag per maand kwijt. Je weet dus standaard hoeveel geld je iedere maand kwijt bent aan je auto.

Kijk een dikke VW

Natuurlijk heeft iedereen zijn liefhebbers van auto’s. De ene rijdt liever in een dikke BMW en de ander liever in een kleine Toyota Igo. Met prive auto leasen kun je er dus ook voor kiezen om bijvoorbeeld VW private lease aan te schaffen. Met VW private lease kun je dus ook voor een mooie prijs per maand zakelijk en prive in je eigen VW rondrijden. Zo zal je met VW private lease niet eens hoeven nadenken over het sparen van een heel groot bedrag voordat je de auto kunt kopen. Je bent ook met VW private lease een vast bedrag per maand kwijt. Hierdoor zal je nooit te veel betalen en word er goed voor je auto gezorgd met VW private lease.