Verantwoord de geest veruimen

0
1281
salvia kopen

Drugs, iedereen heeft er wel een mening over en ze zijn inmiddels niet weer weg te denken uit de maatschappij. Vooral onder jongeren zijn de plantjes, pillen en poedertjes populair. Zo schijnen inmiddels alle tieners ja te zeggen tegen mdma. Echter zijn er natuurlijk risico’s verbonden aan drugs gebruik, en dit geld voornamelijk voor de meer synthetische stoffen. Daarom worden in deze blog een aantal do’s en dont’s op een rijtje gezet zodat jij op een verantwoorde manier met drugs om kan gaan!

Testen, testen en nog eens testen!

Deze tip geldt vooral voor synthetische drugs als cocaine, xtc, mdma en dergelijke. Deze drugs kunnen namelijk versneden zijn met schadelijke of zelfs dodelijke stoffen. Zo worden in een hoop pillen vaak sporen van fentanyl aangetroffen, een stof die zeer schadelijk is voor het lichaam. Daarom is het altijd raadzaam om jouw drugs te laten testen. Dit kan je zelf doen met een testkitje of je kan het zelfs laten doen in Nederland. Kortom, er is vrijwel geen excuus voor het niet testen van drugs voor gebruik, dus doe het gewoon!

Stick to nature

Voor mensen die nog weinig ervaring hebben met drugs is het altijd een goede suggestie om te beginnen met plantaardige drugs. Deze zijn over het algemeen namelijk wat minder heftig qua effect en kunnen niet versneden zijn met rotzooi. Dus overweeg je al een tijdje om bijvoorbeeld eens met vrienden te gaan trippen? Experimenteer dan eerst een met natuurlijke opties als truffels of salvia. Deze middelen hebben een zeer potent effect en zijn puur natuur! Met name salvia zorgt voor een heftige, maar korte trip. Tevens zijn deze middelen volkomen legaal in Nederland, zo kan je gemakkelijk online salvia kopen van gerenommeerde webshops, zo weet je altijd dat het veilig spul is!

Zorg voor een tripsitter

Ben je volkomen onervaren? Dan loont het altijd om een vriend met ervaring bij de hand te hebben wanneer je een middel voor het eerst gebruikt. Deze persoon kan jou namelijk helpen om een zo fijn mogelijke ervaring te hebben. Een tripsitter licht de effecten toe van een drug en stelt je gerust wanneer nodig. Over het algemeen is het de norm dat met zwaardere middelen de tripsitter nuchter is, maar met bijvoorbeeld met soft-drugs als wiet en hasj hoeft dat niet. Het belangrijkste is dat een tripsitter jou op je gemak laat voelen en zorgt voor een goed verloop van de trip! Dus, hou bij drugsgebruik altijd deze tips in je achterhoofd zodat je relaxed kan experimenteren zonder stress!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.