Met SAP business one wordt teamwork gemakkelijker

0
406

Wanneer je een bedrijf met meerdere afdelingen hebt, wil je koste wat kost voorkomen dat deze afdelingen niet met elkaar communiceren. Maar je wilt ook niet dat er eindeloze vergaderingen en overleggen nodig zijn om alle informatie met elkaar te kunnen delen. Het is dus tijd om op zoek te gaan naar een goede, duurzame oplossing. Kies, bijvoorbeeld, voor SAP business one. Met SAP business one zorg je ervoor dat verschillende afdelingen met elkaar kunnen communiceren en zo kun je het overzicht bewaren. De productie grijpt niet meer mis omdat de inkoop niet (voldoende) heeft ingekocht en de verkoop grijpt niet meer mis omdat er niet geproduceerd kan worden. Iedereen is, dankzij SAP business one altijd op de hoogte van wat er speelt.

SAP business one werkt in veel bedrijven

Denk bijvoorbeeld aan winkels. Je hebt een winkel en je wilt dat deze bevoorraad wordt met bepaalde spullen. Door gebruik te maken van SAP business one kun je precies zien welke producten er nog op voorraad zijn in het grote magazijn. Je loopt dan niet te zoeken naar iets dat er wellicht niet is. Een ander voorbeeld is een vlaggenmaker. Momenteel worden er onnoemelijk veel Oekraïense vlaggen verkocht. De reden is wel duidelijk. Maar binnen zo'n vlaggenfabriek moet daar wel extra goed over gecommuniceerd kunnen worden.

Nog even door over die vlaggenmaker

Zo wil de afdeling verkoop weten hoeveel vlaggen er, in welke formaten, beschikbaar zijn voor de (online) verkoop. De productieafdeling wil weten of er nog genoeg geel en blauw garen is en de afdeling inkoop wil kunnen zien dat het écht nodig is om garen en band te bestellen. En dan heb ik het nog niet eens over de logistieke afdeling. Welke vlaggen, in welke hoeveelheden en formaten, met welke streepjescodes moeten wanneer waar geleverd worden. Door gebruik te maken van SAP business one kunnen al deze vragen goed beantwoord worden en hoeft er niets te worden nagezocht.

Is het het iets voor jouw bedrijf?

Je wilt, natuurlijk voor je zo'n systeem aanschaft, wel kunnen bepalen of het echt iets toevoegt voor jouw bedrijf. Hiervoor kun je de SAP business one demo aanvragen. In deze demo zie je precies wat de mogelijkheden en de voordelen zijn. Ook voor jouw bedrijf. Wil je er meer over weten? Je kunt online al heel veel informatie vinden en deze op je gemak doorlezen en bekijken. Maar natuurlijk kun je ook contact opnemen met een van de medewerkers om zo je vragen te kunnen stellen en antwoorden te krijgen.