Verhuizen zonder zorgen

0
557

Zowel particulier als zakelijk, met een verhuisservice zit je goed. Bovendien helpen deze verhuizers ook de senioren met alle zorg en toewijding die dit vereist. De vriendelijke verhuizers gaan zorgvuldig met de spullen om en zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Bij de zakelijke verhuizing kunnen ze ook helpen met inpakken en de installatie. Vraag hier een offerte aan bij erkende verhuizers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste kun je vrijblijvend een aanvraagformulier invullen, of telefonisch contact opnemen. Zo wordt voor de verhuisservice overzichtelijk waar ze mee te maken hebben. Binnen 6 uur heb je al een gratis offerte. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Overigens kun je altijd contact opnemen als je na de offerte meer informatie nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om op de dag van de verhuizing zelf alles in te pakken, of hier hulp bij te gebruiken. Zo kan de verhuisservice meubels en apparaten voor je demonteren. Op de grote dag zelf staan de verhuizers voor je klaar. Met professionele handen tillen en verplaatsen zij je spullen naar de gewenste plaats. Je kunt uiteraard ook op ze rekenen bij de inrichting van je nieuwe plek. Als je dit wenst, zullen ze alles netjes voor je uitpakken, installeren en op de juiste plaats neerzetten. Ook zal de verhuisservice de verhuisdozen voor je ophalen. Afrekenen gebeurt wanneer je helemaal tevreden bent met de verhuizing. Lees hier meer over de verhuisservice in Den Haag.

Handige informatie verhuisservice

Verhuizen is een grote opgave. Daarom wil je dat het goed gebeurt, veilig en ook nog eens efficiënt. Een goede voorbereiding is daarom essentieel. Hieronder een paar handige tips en weetjes die je moet weten bij het gebruik maken van de verhuisservice.

  • Je kunt zowel pin als contant betalen. Ook op factuur is absoluut mogelijk.
  • Je kunt alle dagen van de week gebruik maken van de verhuisservice.
  • Door familie en/ of vrienden in te schakelen, houd je de kosten lager. Hoe korter de verhuistijd, hoe kleiner de rekening.
  • Tijdens het verhuizen zijn je eigendommen verzekerd.
  • Alle verhuizers bij de verhuisservice zijn opgeleid bij een toonaangevende praktijkopleiding.
  • Je kunt bij een kleine verhuizing ook los personeel inschakelen.
  • Het aanvragen van een offerte is helemaal kosteloos en geheel vrijblijvend.

Aan de slag? vraag hier een offerte aan voor de verhuisservice Den Haag.