Wat doet Ethereum in 2022

0
428

Er wordt steeds vaker gezegd dat crypto de toekomst is, en daarom verdiepen steeds meer mensen zich hierin. Je hoort er veel mensen over praten en als jij hier nog niet in investeert, ben je er vast over aan het nadenken om dit wel te doen. De eerste en bekendste cryptomunt is Bitcoin, maar een andere belangrijke cryptomunt is Ethereum. Het jaar 2021 was een positief jaar voor Ethereum maar wat is de verwachting voor Ethereum in 2022?

Ethereum

De verwachting voor Ethereum in 2022 kan door niemand zeker worden gezegd, daarom heet het ook een verwachting. Maar de verwachting voor Ethereum in 2022 is positief, hoewel de waarde van deze crypto de afgelopen maanden wel gezakt is. Toch is de verwachting dat de waarde weer zal stijgen, en ook in de jaren daarna zal Ethereum in waarde stijgen. Toch heeft Ethereum ook veel concurrenten, het is dus nog maar de vraag of deze voorspellingen uit zullen komen. Dat zal niemand weten, en daarom is het belangrijk om alleen in Ethereum of andere cryptomunten te investeren als je bereid bent om risico’s te nemen. Het is ook belangrijk om een crypto strategie te hebben.

Een crypto strategie

Als je investeert in crypto, is het handig om met jezelf een crypto strategie af te spreken. Met andere woorden: een crypto exit strategie. Dit houdt eigenlijk in dat jij met jezelf afspreekt wanneer je de crypto gaat verkopen. Heb je bijvoorbeeld €5000,- winst, dan spreek je met jezelf af dat je op dat moment de crypto verkoopt. Op het moment dat je daadwerkelijk €5000,- winst hebt, besluit je toch om de cryptomunt nog even te houden. Een week later is de waarde van de munt gezakt, en dus ook jouw winst. Je baalt dat jij je niet aan de exit strategie hebt gehouden en bent teleurgesteld. Om deze reden is een crypto exit strategie belangrijk. Natuurlijk kan het ook goed uitpakken om de munt toch wat langer te houden, maar dit zal je nooit kunnen voorspellen. Luister daarom altijd naar jezelf en naar de afspraken die je met jezelf maakt.

Verdiep jezelf in crypto

Naast de exit strategie, is het ook belangrijk om jezelf te verdiepen in crypto. Weet waarom crypto op de markt is, volg het laatste nieuws over crypto en blijf op de hoogte van waar het team achter de cryptomunt mee bezig is. Op deze manier kun je een beetje bekijken of de cryptomunt in waarde zal stijgen of zakken de komende tijd. Ben jij klaar om te investeren in crypto en heb jij je crypto strategie al klaar?