Winkelen in de winkelstraat of toch liever online?

0
646
Michael Kors

Tijd voor iets nieuws

Er valt niet over te twisten. De zon die de afgelopen periode in Nederland aan de hemel stond, was zeker aangenaam. Vooral na een periode van veel regen en kou. De warmte was op een gegeven moment dusdanig hoog dat de airco die wij op kantoor hebben staan niet meer in staat was om de warmte weg te blazen. Dit gaf mij redenen genoeg om op zoek te gaan naar een nieuwe outfit die zomer-klaar was.

Winkelen in de stad

Op het gebied van shoppen ben ik redelijk van de oude stempel; ik hou ervan om langs de winkels te lopen en hier en daar even een pauze in te lassen. Omdat mijn nieuwe zomerse outfit wel gepast moest blijven voor op kantoor, besloot ik om naar de stad te gaan. Mijn zoektocht begon bij een klein boetiekje waar ik leuke dingen vond, maar net niet wat ik zocht voor op mijn werk. Om mijzelf niet al te veel af te leiden van mijn missie, liep ik maar meteen weer door zonder iets te kopen.

Een overvolle winkelstraat

Op het moment dat ik buiten stond vond ik dat het tijd was voor een kopje koffie. Het was nog vroeg en omdat ik nog geen idee had waar ik precies naar opzoek was, hield ik maar even een pauze. De koffie deed mij zeker goed en ik voelde me meteen klaar om mijn avontuur voort te zetten. Lopend door de winkelstraat zag ik geen leuke winkels. Het was er ook erg druk en de hitte begon al flink op te lopen. Daarnaast voelde ik mij niet getrokken door de etalages, ik ben een erg kritisch persoon en de geƫtaleerde kleding deed mij niets. Toch ben ik bij een aantal winkels naar binnen gegaan maar iedere winkel was zelfs nog drukker dan op straat en de kleding was vaak ook niet wat ik zocht. Onverhoopt en teleurgesteld van de winkelervaring ben ik naar huis gegaan.

De online ervaring

Eenmaal thuis kon ik het toch niet laten nog heel even de zoektocht door te zetten. Ik pakte mijn laptop erbij en begon met googelen. Ik stuitte uiteindelijk op een site waar het merk Michael Kors verkocht werd. Meteen was ik overtuigd! Dit was precies waarnaar ik opzoek was voor op kantoor. Zomers, licht en toch netjes. Ik bestelde meteen twee setjes en zette daarna voldaan een bakje koffie voor mezelf en pakte er wat lekkers bij. Voortaan draai ik mijn winkel avontuur om. Ik begin mijn zoektocht online en eindig de dag op het terras.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.