Hoog tijd voor andere verlichting op kantoor!

0
484
LED paneel kopen

Midden in de zomer merk je natuurlijk niet zo goed dat het licht op kantoor aan staat. Je droomt tijdens het werk van die heerlijk vakantie die in het vooruitschiet ligt. Tegelijkertijd word je verblind door de prachtige zonnestralen die dat vakantiegevoel nog eventjes aanwakkeren. Wat was het (ondanks de hitte) heerlijk zeg! De afgelopen weken heb ik echt genoten in Nederland. Helaas kwam daar vandaag een einde aan. Onweersbuien werden voorspeld en ik weet niet hoe het bij jou is, maar bij mij is het droevig en donker. Toen werd het mij pas duidelijk hoe geel onze lampen waren op kantoor. Momenteel hangen er nog van die ouderwetse TL-buizen in van die stoffen behuizingen. Het licht dat ze geven is niet helder en het voelt eerder alsof het ineens avond is. Hoog tijd dus om eens te kijken voor andere verlichting op kantoor!

Investeren in de toekomst

Nou zijn we bij mij op kantoor sowieso al druk bezig met het moderniseren en verduurzamen van het pand. Begin van dit jaar zijn er bijvoorbeeld zonnepanelen bevestigd op het dak en er is zelfs geïnvesteerd in een uitgebreid aircosysteem (met het oog op de extreme hitte die onvermijdelijk kwam). Gek genoeg hebben we nog niet naar het plafond gekeken. In plaats van moderne LED lampen hebben wij dus nog een soort roos-geel licht van de TL-buizen die uit het jaar nul komen. Iedereen weet inmiddels dat (wat lampen betreft) LED de toekomst is. Daarom vind ik dat wij op kantoor ook wel even mogen investeren in goede LED panelen!

LED panelen kopen

Maar waar haal je van die stijlvolle, moderne LED panelen? In mijn verlangen om nieuwe lampen te laten installeren op kantoor, heb ik vanochtend gelijk eventjes Google geraadpleegd. Een LED paneel kopen is mogelijk bij diverse webshops – dat had ik ook wel verwacht. Ik vond het wel lastig om een goed onderscheid te maken tussen particuliere webshops en sites die voornamelijk zakelijke klanten hadden. Als we dan toch LED panelen nemen overal in kantoor, dan mogen het ook wel grote plafondsystemen zijn. Uiteindelijk kwam ik terecht op BES LED. Zij verkopen allerlei verlichting en LEDS. De reden waarom ik zojuist met mijn werkgever allerlei panelen bij deze webshop heb besteld? Je kan kiezen welk licht er vanaf komt: warm, neutraal of koud. Voor de extra focus in de late uurtjes hebben we gelijk wat koude LED panelen gekocht! Nu alleen wachten tot de panelen bezorgd zijn en dan gaan we meemaken hoe alles helderder wordt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.