De beste bouwmaterialen online bestellen doe je zo

0
747

Als jij een klusser bent dan heb je de laatste tijd wel in de gaten gehad dat er door de Corona maatregelen enorm veel wordt verbouwd. Veel mensen zitten nu meer thuis en dat stukje muur waar het behang heeft losgelaten begint mensen inmiddels wél te storen. Dus men is volop aan het verbouwen gegaan. Als ZZP’er is het jouw baan, maar de bouwmarkten en groothandels zitten nu juist vol met particulieren, de alledaagse consument.

Online bouwmateriaal bestellen

Als klusser kan je niet voorkomen dat je bij mensen over de vloer moet komen, maar het menselijk contact wil je uit gezondheidsoverwegingen uiteraard wel tot een minimum beperken. Juist in deze tijd is het online bestellen van je bouwmaterialen daardoor juist zo belangrijk geworden. Er zijn een aantal bouwmarkten en groothandels die dit al doen, maar één springt er toch uit met zijn online shop, en dat is Bouwmaat.

Alle onderdelen die je maar kunt bedenken zijn terug te vinden op deze website, en dat is dan ook precies wat je als klusser wilt zien. Het is wel belangrijk dat je een account aanmaakt, maar je wilt deze aankopen uiteraard ook goed gekoppeld hebben aan je KvK nummer. Bovendien kun je alle bonnen op deze manier goed terugvinden, zodat je geen ruzie krijgt met de belastingdienst.

Groot aanbod

Het grote aanbod van Bouwmaat is een van de onderdelen van de site wat hen zo goed maakt. Als we bijvoorbeeld naar steenwol kijken, dan kunnen we zien dat ze alle goede merken kunnen aanbieden, zoals Rockwool.

Ook op het gebied van gereedschap kun je hier helemaal uit de voeten. Van Makita tot Festool, alle verschillende onderdelen zijn terug te vinden op de site.

Afhalen of bezorgen

Als je ruim van tevoren weet welk materiaal je nodig hebt kan je ervoor kiezen om je materialen te laten bezorgen. Zo bespaar je jezelf een rit, en als je meer dan € 450 besteld ( exclusief BTW), dan wordt de bezorging gratis gedaan.

Maar als je op een klus bent, en je komt er halverwege achter dat er bepaald materiaal nog ontbreekt, dan kun je goed gebruik maken van hun gratis klaarzet service. Zo doe je de bestelling en betaling online, en hoef je alleen simpelweg voor te rijden, en de bestelling zal voor je klaar staan. Bouwmaat denkt echt met je mee, dus achteraf betalen is bij deze optie ook mogelijk.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.