Een auto leasen zonder vaste looptijd!

0
629

Het leasen van een auto, het is de laatste tijd steeds populairdere aan het worden. Waar we voorheen nog een auto kochten en we deze geheel op onze eigen naam hebben kunnen zetten, betalen we nu liever een maandelijks tarief om een korte of iets langere tijd over een auto te beschikken. Je huurt als het ware een auto van een leasemaatschappij, waardoor je zelf alleen nog maar verantwoordelijk bent voor de brandstof van de auto. 

Wanneer je een auto gaat leasen, kun je een keuze maken tussen private lease en shortlease. Het verschil zit hem vooral in de duur van de verschillende leasecontracten. Zo beschik je met een private leasecontract over een contract van minimaal 12 maanden, waarbij je voor een langere tijd een contract afsluit. Het contract is niet flexibel en beschik je over een BKR-registratie, om vervolgens over je auto te beschikken. 

Met een shortlease contract beschik je over veel meer voordelen en flexibiliteit. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Verschillende soorten auto’s leasen

Bij het leasen van een auto kun je de keuze maken uit verschillende soorten auto’s, waarbij het niet uitmaakt wat de precieze waarde is. Uiteindelijk wordt er op basis van de auto en jouw wensen voor bijvoorbeeld het aantal kilometers, een geschikt leasecontract opgesteld met duidelijke en transparante afspraken. 

Vooral met een shortlease contract beschik je over duidelijke afspraken en is er een transparant inzicht in alle eisen. Je beschikt over flexibiliteit, een duidelijk kostenplaatje voor wat je per maand dient te betalen en is het leasecontract maandelijks op te zeggen. Zelf ben je alleen nog verantwoordelijk voor de brandstof, waardoor je zorgeloos en risicovrij in een auto kunt rijden wanneer hier op zowel zakelijk als privégebied behoefte aan is.

Kies voor shortlease zakelijk

Een shortlease contract is voor vele mensen interessant, zowel voor particulieren als op zakelijk gebied. Zo maken vele ondernemers en ZZP’ers binnen het MKB gebruik van shortlease auto’s, waar zij weinig risico lopen en beschikken over vele voordelen. Voor ondernemers is het gehele kostenplaatje erg overzichtelijk, biedt shortlease zakelijk de mogelijkheid om gemakkelijk en vrijblijvend te wisselen van auto en wordt er transparantie geboden. Als ondernemer weet je waar je aan toe bent en kun je hier rekening mee houden in de totale kosten, waarna je beschikt over vervoer en in stijl van klant naar klant kunt reizen.

Kijk snel wat jouw voordelen zijn en welke keuze voor jou het beste geschikt is, waarna je na het afsluiten van een leasecontract al binnen 24 uur zult beschikken over de auto!

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.