Een behaaglijk vuurtje – in een modern jasje

0
856

Tijdens het koude weer van afgelopen week werd het wel duidelijk hoe wij in Nederland niet meer gewend zijn aan de lagere temperaturen. Vroeger was dit wel anders. Met het hele gezin rond een kacheltje met een kop warme melk in je hand, dat was nog eens overwinteren. Nu is daar niet veel van over.

Sommige mensen wensen toch nog dat ene stukje nostalgie met hun eigen gezin te herleven. Het is dan wenselijk om ook een echte open haard in huis te hebben. Maar, niet ieder huis is geschikt voor een open haard. Een houtkachel bijvoorbeeld kan dan een mooie oplossing bieden. Benieuwd welke alternatieven er nog meer zijn? Lees dan snel verder.

Een moderne variant op de open haard

Nog steeds dat heerlijke winterse gevoel ervaren, maar dan in een modern jasje gestoken? Dat kan, met de moderne houtkachels van Manen en Visser. Het imago van een open haard is nogal oubollig geworden door de jaren heen. Een traditionele schouw met daaraan kerstsokken is het beeld wat veel mensen voor zich zien wanneer ze denken aan open haarden. Maar dit is l lang niet meer het geval.

Het is mogelijk om ieder denkbaar ontwerp te realiseren, voor iedere interieurwens. Een ingebouwde houtkachel, een vrijstaande of zelfs een zwevende; alles is mogelijk. Ben je nog niet helemaal overgehaald en ben je benieuwd naar wat er nog meer voor opties zijn? Lees dan verder om meer te weten te komen over elektrische haarden.

Een eigentijds ontwerp met eigentijdse mogelijkheden

Wanneer je niet helemaal warm wordt van de klassieke houtkachels, zijn elektrische haarden misschien wel iets voor jou. Het voordeel van deze haardvuren is dat het onderscheid met écht vuur bijna niet te zien is, en er geen aparte afzuiging voor hoeft te worden aangelegd. Dit simpel weg omdat er niks verbrandt wordt.

Het is zelfs zo’n lucratieve manier van verwarmen dat je eenvoudig meerdere elektrische haarden kopen kunt. Zeker voor woningen waarin het aanleggen van een afvoerkanaal niet mogelijk is, kan de elektrische haard een mooie uitkomst bieden.

Een ander voordeel is dat je in de winter (en de sneeuw, zoals we afgelopen week ervaarden) niet naar buiten hoeft om hout te kopen en te klieven. Al het comfort, met één druk op de knop gerealiseerd. Dat is alles wat de moderne woning van deze dagen behoeft, is het niet?

Wacht daarom niet langer en maak nu een afspraak met van Manen en Visser om de mogelijkheden voor jouw situatie te bekijken en geniet binnenkort van een behaaglijk haardvuurtje.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.