Een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid

0
375

Voor vele mensen kan het nog wel eens erg lastig zijn, het kiezen van een geschikt cadeau voor een gelegenheid. Voor een verjaardag koop je al snel een bos bloemen, een cadeaukaart of een ander standaard cadeau. Echter is het zo dat wanneer je een uniek en speciaal cadeau wilt geven, dat dit nog erg lastig kan zijn. Kies je voor een speciale fles wijn, geef je een luxe cadeaubon of pak je het toch graag anders aan? In dit blog geven we je graag wat tips en inspiratie, zodat je met een leuk en uniek cadeau op het feest kunt komen!

Een fles wijn in een luxe wijndoos

Wanneer je een uniek wilt cadeau wilt geven en ook nog eens op bezoek gaat bij wijnliefhebbers, is het zeker aan te raden om een of meerdere flessen wijn te geven. Bij de slijterij zijn er vele mogelijkheden, van goedkopere tot aan luxe flessen wijn. Ook zijn er, wanneer je erg goed zoekt, regionale producenten te vinden die wijn maken. Schaf bijvoorbeeld eens unieke fles wijn aan, afkomstig uit Spanje of Frankrijk, die je niet snel in de Nederlandse slijterij zult vinden!

Om het cadeau nog een luxere uitstraling te geven,is het leuk wanneer je de wijn(en) geeft in een luxe wijndoos. De wijndoos is te verkrijgen voor één fles wijn, maar zijn er ook grotere wijndozen waarbij je meerdere flessen kunt verpakken. Een wijndoos is een luxe geschenkverpakking, wat dus erg goed samen gaat met de unieke fles wijn die je zult geven op een feest!

Een luxe cadeaubon

Wanneer je denkt aan een cadeaubon die je geeft voor een feest, zul je al snel denken aan een lunch- of diner. Met de bon kan er binnen een selectie van restaurants een geschikt restaurant gekozen worden, waarna er een beperkte keuze is op de kaart of wordt de waardebon van het totaalbedrag afgehaald. Een cadeaubon is daarom niet altijd het leukste cadeau om te geven wanneer je graag een uniek en spontaan cadeau wilt geven.

Echter is het niet zo dat het niet mogelijk is om een cadeaubon te geven. Een lunch- of diner is dan misschien aan de saaie kant, maar zijn er ook cadeaubonnen te verkrijgen voor een nachtje weg, dagje sauna of zijn er bonnen die je een geheel dagje uit verzorgen. Met de cadeaubonnen uit deze selectie is er een grotere keuze en ben je ook een gehele dag o pad, wat een leuk en uniek cadeau is om te geven! Er is een vrije keuze, zodat er uiteindelijk zelf bepaald kan worden wat het uitje gaat worden!

Ruime keuze

Er is een ruime keuze aan luxe, unieke cadeaus, maar denken we hier eigenlijk nooit over na. We blijven vooral in de comfortzone en kiezen in de meeste gevallen ‘veilige’ cadeaus waarvan je zeker weet dat het goed terecht komt. Denk eens out of the box en ga op zoek naar iets uitdagends, romantisch of iets anders. Dan zul je er zeker komen en vind je een geschikt cadeau om te geven!

Hopelijk heb je met het blog ook al een aantal tips gekregen, zoals een wijndoos of een luxe cadeaubon. Succes met uitzoeken!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.