Geen smart tv, geen probleem!

0
681

Wanneer je op jezelf woont, zijn er natuurlijk verschillende fases. Je hebt de net uit huis wonende persoon, namelijk die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, dan de starters, dus de mensen die samen een huis gaan kopen en gaan samenwonen en de mensen daarna. De mensen die al wat meer hebben opgebouwd, een gezin hebben en uiteindelijk misschien ook al wel weer alleen wonen omdat alle kinderen al uit huis zijn. 

 

Maar wanneer je vooral in de beginnende fase zit, heb je natuurlijk niet bergen met geld waar je alles maar mee kan kopen. Dus daarom is het soms handig om slim aan de gang te gaan. Hoe je dat kan doen? Wij geven je enkele makkelijke tips!

 

Gooi niet al je geld over de balk

Het is natuurlijk super leuk wanneer je op jezelf gaat en je alles kan gaan inrichten. Maar het is natuurlijk ook zo dat je rekening moet houden met het geld wat je hebt. Want je kan niet meer uitgeven dan je op jouw bankrekening hebt staan. En dat moet je ook niet willen. Daarom is het slim om goed te zoeken en om je heen te kijken. Wij vertellen je hoe je dat kan doen. 

Je kan natuurlijk rondkijken wat kennissen over hebben en wat je eventueel voor een leuk prijsje kan overnemen. Want dat is wel zo gemakkelijk als dat kan. En wanneer je dan ook niet het geld hebt om een smartTV te kopen, maar je wilt wel je streamingsdiensten op je tv kunnen afspelen. Dan kan je altijd nog een HDMI kabel kopen en die koppelen aan je laptop, of een Google Chrome kast kopen. Zo kan je gemakkelijk jouw favoriete films en series ook op je televisie kijken. En daar hoef je dan ook helemaal niet zo veel voor te doen. Gemakkelijk toch? En het kost je ook nog eens een stuk minder geld.

 

Houdt vooral ook de acties bij bouwmarkten in de gaten. Want het kan dan goed zo zijn dat er net acties zijn die je dan net op het juiste moment ziet en die je dan aan kan schaffen. Zo kan je ook weer wat geld besparen. Maar het meest makkelijke is natuurlijk wanneer je van te voren goed spaart. Het kan natuurlijk voorkomen dat een nieuwe plek sneller op je pad komt dan verwacht. Maar een klein beetje spaargeld al hebben is natuurlijk erg fijn om alvast wat in te richten en ook om te weten hoe je het plan van aanpak kan aanpakken.