Nieuws

Stage in het buitenland

Ik studeer momenteel commercieel business management. Deze opleiding biedt heel veel variatie. Ik kan hierna nog alle kanten op als ik dat zou willen. Ik weet zelf nog niet zo goed wat ik in de toekomst wil, maar ik mag eerst zeven maanden op stage in het buitenland.

Op zoek naar een stage

Ik was aan het oriënteren en aan het vragen bij mijn ouders of zij een leuke stageplek wisten te verzinnen. Mijn zus heeft ook al eerder haar afstudeerstage gedaan in het buitenland. Zij is toen naar Singapore gegaan. Het leek mij ook een superleuk idee om lekker ver weg naar een ander continent te gaan, bijvoorbeeld Canada. Mijn afstudeerstage bevindt zich in de wintermaanden. Ik zag direct mijn kans om ieder weekend mijn snowboard te pakken en de bergen in te gaan.

Ik ben rond gaan bellen en kwam uiteindelijk bij een superleuk bedrijf, namelijk Burton. Ik heb altijd al wat gehad met snowboarden en dat is echt mijn passie geworden. Hoe vet zou het zijn als ik bij de guru snowboarders stage mag lopen!

Na lang afwachten op een reactie kwam daar het verlossende woord. In de mail stond dat ik was aangenomen! Ik was door het dolle heen. Mijn ouders zagen hun bankrekening al kleiner worden… Ik heb zelf ook veel gespaard om aan de andere kant van de wereld mijn stage te lopen. Mijn school was ook erg blij voor mij. Er zijn wel een aantal trainingen die ik moet volgen voordat ik er heen ga. Geen probleem, you name it, I do it.

Het gaat beginnen

Het was tijd om naar Canada te gaan. De Burton family stond daar al op mij te wachten. Wat een warm welkom! Ik wilde direct aan de slag, maar eerst was het tijd om mijn verblijf te zien voor de komende zeven maanden. Ik heb iets uitgezocht dat dicht bij het bedrijf is, en dicht bij de bergen.

Tijdens mijn stage moet ik ook een scriptie schrijven. Ik ben veel liever aan het werk en heb daarom wel wat moeite met verslagen typen. Gelukkig kan ik makkelijk terecht bij checkmythesis. Dit is een ideaal hulpmiddel bij het nakijken van jouw scriptie.

Zo zou ik de zeven maanden wel doorkomen. Elke vrijdag mocht ik thuis aan mijn scriptie werken en van maandag tot en met donderdag zou ik naar kantoor gaan. Het luxe is dat ik elke dag word opgehaald door werknemers.

Ik had het al ongelofelijk naar mijn zin en ik kijk super uit naar de komende maanden. Dit is de ideale stage waar elke snowboardster van droomt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.