Zeker van je digitale beveiliging!

0
551

Manusje-van-alles

Ik werk al een hele tijd voor een erg klein bedrijf, als een soort algemene regelneef. Volgens mij is de officiele naam voor deze functie officemanager, maar mijn werk is breder dan dat. Ik bestel wat we nodig hebben, ik zorg dat de agenda’s  op orde blijven, maar ook dat de website door een ringetje te halen is, dat er voldoende eten en drinken in huis is en dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan doen, het papierwerk op orde is en dat gasten goed ontvangen worden. Ik vind de veelzijdigheid aan deze baan heel erg leuk. Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk geweest nadat mijn eerste kleine tijdens mijn opleiding kwam, maar ik ben toch terecht gekomen in de soort administratieve baan die ik graag zou willen doen. Sinds kort mag ik zelfs de loonadministratie doen met een mooie tool. Ik moet er wat voor trainen maar ik vind het een enorme uitbreiding in mijn kennis en takenpakket.

Beveiliging

Ze zijn daarom vorige week langsgekomen om de software te implementeren. Er werkt zo een 15 man bij ons, dus dat was ongeveer een dag werk. Ze hadden flink wat gegevens nodig, maar samen kwamen we er goed uit. Echter tijdens deze implementatie vroeg de meneer van de software hoe we onze beveiliging geregeld hadden. Ik snapte niet helemaal wat hij bedoelde, dus ik gaf aan dat we een alarm hadden op de voordeur. Hij begon te lachen en gaf aan dat hij de online beveiliging bedoelde. Ik wist dat eigenlijk niet zeker, ik wist daar helemaal niet veel van. De directie gaf aan  dat er vroeger veel tijd in geinvesteerd was maar er al enige tijd niet meer naar gekeken  was. Ik besloot direct actie te ondernemen. We werken immers met gevoelige data en dat zou goed beveiligd moeten zijn! Ik heb daarom Northwave ingeschakeld. Zij konden ons gelukkig snel helpen, zonder dat ze al teveel eigen kennis van ons verwachtten. Dat was voor mij een hele verademing, aangezien ik heel weinig van dit vakgebied weet.

Experts

Door middel van Penetration Testing  gingen zij al onze online beveiliging af. Ze testten onze sites, onze mobiele omgevingen en of men bij de data kan komen door middel van hacking. Daarna kregen we hierover een rapport en een advies, ze konden ons ook adviseren in het oplossen van deze fouten. Het mooiste hierbij is dat dit ook periodiek kan, waardoor we met regelmaat onze beveiliging kunnen testen. Dus heb jij een bedrijf wat met gevoelige data werkt en wil je kijken of deze data wel veilig is? Schakel Northwave in, zij helpen je!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.