Zomergarderobe nodig? Profuomo!

0
619

Zoals jullie allemaal gemerkt zullen hebben, komen de warmere dagen er weer aan! De zon schijnt vaker en feller, en Nederland begint langzamerhand een beetje op een vakantie land te lijken! Mooie strakblauwe lucht en temperaturen die in April al stijgen naar rond de vijftien graden. Dan betekent maar een ding: weg met die winter garderobe, tijd voor nieuwe comfortabele en luchtige kleding! Voor vrouwen houdt dit in jurkjes, rokjes, en losse stof, en voor mannen die er toch nog een beetje kantoor ready uit willen zien betekent dit: profuomo hemden!
We weten dat je al van deze mooie hemden en blousen hebt gehoord, maar we gaan je toch laten zien waarom dit de perfecte zomerblouse is.

Profuomo.

Dit mooie Italiaanse merk bestaat al drie generaties lang en wordt door dezelfde familie onderhouden. Van productieproces tot ontwerp tot kennis en expertise; dit merk houdt zelf de touwtjes in handen. En wat voor een touwtjes! Ze volgen de haarscherpe regels voor de kwaliteit van de stof en het productieproces opgesteld door maker en bedenker van Profuomo, de kleermaker Heinz Michaelis uit 1934.
 

Stijlen.

Onze persoonlijke favoriet is de klassieke witte slim fit Profuomo blouse, met een kleine verborgen schat vanbinnen. Ze ontwerpen namelijk een prachtige decoratie binnen in de boord, die alleen te zien is als je erg dichtbij staat. Prachtige patronen en kleuren zitten verborgen aan de binnenkant en geven het geheel een luxe en rijke uitstraling. Je hebt natuurlijk ook andere stijlen behalve de klassieke witte blouse; er zijn veel meer effen zachte kleuren, maar ook  verschillen in mouwlengte (denk; lange mouw, korte mouw, driekwarts mouw) en stof (jersey, pique, popeline, structuur) en de zomer of winter collectie. Voeg een borstzak toe of juist niet, verander de vorm van de boord van een Kent naar een Haifisch, er is een optie tot het toevoegen van manchetknopen of niet, en tenslotte kun je zelfs de pasvorm aangeven. Wil je strak getailleerd, middellos of juist wat ruimer?
Deze talloze opties zorgen ervoor dat je zelf ale controle hebt over hoe jouw blouse jou het beste staat. En als allerlaatste troef: ze zijn erg betaalbaar met prijzen variërend tussen twintig en zestig euro!

Sla vast je slag en sleep wat mooie hemden binnen voor de zomer. Of doe eens gek, en bereid je alvast voor op de komende herfst en winter. Onthoud; meer structuur houd meer warmte vast en katoen ademt lekker licht! Geniet ervan.