Een mooie vloer met tapijttegel en tapijttegels restpartij

0
623

Een mooie vloer met tapijttegel en tapijttegels restpartij

De meeste kennen het wel, een lekkage je wordt noodgedwongen om een nieuwe vloer erin te laten leggen. Nu kan je kiezen voor een tegelvloer? Maar is dat wel zo handig met de kinderen? Daarvoor is een een oplossing tapijttegel , dit zijn tegels die van een zacht materiaal zijn gemaakt en bekleed zijn met stof. Dit soort tegels kunnen overal, op de grond maar zelf ook tegen de muur. Je hebt ze in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een roze vloer voor de babykamer. Het is belangrijk om te onderzoeken welke producten er wordt gebruikt in een vloer. Hoeveel je ervan nodig hebt en wat de kosten uiteraard zijn. 

Voordelen

De voordelen van dit soort tapijttegels restpartij zijn dat je een vrolijke kleur hebt in huis, daarnaast is het s morgens niet enorm koud aan je voeten als je wakker wordt. Doordat dit soort tegels in vele kleuren worden gemaakt kun je ze ook in meerdere kleuren tegelijkertijd bestellen. Niks hoeft in dezelfde kleur. Ook is het handig met kleine kinderen. Op het moment dat ze vallen zal het dus ook stukken minder pijn doen. Dit soort tegels worden meestal gemaakt van een sterk materiaal. Denk aan een licht materiaal maar wel stevig. Zo worden tegels dus gemaakt van kunstof en tapijttegel. Tapijttegels restpartij liggen het mooiste op een vaste grond, zo blijven ze mooi en stevig en de kans dat de lijm loslaat is een stuk minder groot. Daarnaast is het beter om een vaste grond eronder te hebben zodat je zeker weet dat je vloer niet opeens naar beneden valt. 

 

Nadelen 

De nadelen van dit soort vloeren is dat het lastig is om het tapijt schoon te maken, vlekken zijn snel zichtbaar en als je ze wilt schoonmaken maak je de vlek vaak erger. Om je tapijttegel schoon te maken kan dit worden gedaan, zo voorkom je dat je ergere vlekken maakt. Naast dat het moeilijk is om schoon te maken is het ook vaak een stofbenden, heb je huisdieren dan raden de meeste het ook zeker af. Op een slaapkamer kan dit altijd wel heel mooi staan. Je kan hierdoor contrast creëren met verschillende kleuren. Huisdieren geven veel stof af laat ze dan ook niet op de kamer waar je dit soort tegels hebt. 

Comfort 

Een tapijttegels biedt extra comfort, koude voeten in de ochtend? Zeg er maar gedag tegen. Want met dit soort tegels is dat zeker verleden tijd. Om dit soort tegels schoon te houden is het handig om extra vaak te stofzuigen, stof zuigt als het ware in de tapijttegels restpartij . Op het moment dat iemand asma heeft kan het prima. Schoonmaken is alleen de key zodat diegene ook fijn en fris kan ademen.