Een gereedschapswagen voor de echte klussers

0
1472

Het is weer de tijd van het jaar dat er geklust moet worden aan het huis. Het voorjaar. Als de eerste warme dagen komen, dan hoor je massaal geboord, gezaag, en andere klusgeluiden uit de Nederlandse achtertuinen komen. De boel moet natuurlijk wel weer spik en span zijn als de echte zomer begint. De kozijnen moeten worden beschildert, de voegen moeten opnieuw worden geplamuurd, De schuur moet worden opgeruimd, moet het maar op. De ene klusser doet alles zelf, en de andere klusser besteed weer veel uit. Maar voor de echte doe het zelver is een gereedschapwagen erg handi. De tool voor de echte klusfanaat.

Welk gereedschap zit er in een gereedschapswagen

Een gereedschapswagen past vol met gereedschap voor elke klus die je je maar kan bedenken. Als eenmaal je Gereedschapswagen gevuld is zie je hoeveel er mee kan. Dus als jij je gereedschapswagen zo tactisch mogelijk inricht, dan past er veel gereedschap in. bijvoorbeeld verschillende soorten zagen. Je hebt natuurlijk een normale zaag met scherpe kartels en een stevig handvat. Gemaakt om door de dikste houten planken heen te zagen. Maar daarnaast zijn er ook zagen voor andere doeleinden. Ijzerzagen bijvoorbeeld, om door ijzeren platen heen te zagen. Ook figuurzagen zijn van de partij, speciaal om makkelijk on vormen te zagen. Zo heb je voor vormen ook een elektrische handzaag met een rond zaagblad aan e voorkant, en een cirkelzaag coor op de grond waar je zelfs stenen mee door midden kan zagen. Dan heb je nog de kettingzaag. Dit is een zaag waar je ook erg goed mee moet uitkijken met gebruik. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook dat je niet je eigen kabels doorzaagt. De kettingzaag wordt vaak gebruikt voor struiken en bomen.

Dat alles kan je opbergen in een gereedschapswagen. Ook heb je hamers nodig om dingen vast te spijkeren. Hamers komen ook in allerlei verschillende maten. Je hebt kleine hamertjes om kleine spijkertjes vast te maken, Grotere hamers, vaak met een gespleten punt aan het einde om spijkers weer te verwijderen. en natuurlijk grotere mokers om dingen vast te slaan, of natuurlijk te slopen. Zo zijn er erg veel hamers om in je gereedschapswagen op te bergen. Om maar te zwijgen over het aantal spijkers wat er in een gereedschapswagen kan worden op geborgen. Met een gereedschapswagen heb je alles wat je nodig hebt, direct bij de hand. Ik raad de Stanley gereedschapswagen aan.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.